Reparation af Huawei

Vi kommer ud til dig og reparerer på stedet uden kørselsgebyr

Reparation af enhver Huawei model

Det er for mange danskere svært at finde et sted hvor de kan få repareret deres Huawei telefoner. Derfor har vi valgt at udvide vores sortiment til også at ordne Huawei modeller. Vi har kvalitetsskærme som sikrer dig den fortsat høje kvalitet når du bruger din telefon.

Vi har prisgaranti – så hvis du finder et billigere sted vil vi gerne matche deres priser.

Pris på Huawei reparation

Ligesom de andre telefonmærker bliver det ofte billigere at skifte skærm jo ældre modellen er. Derfor er vores priser naturligvis varieret efter hvornår du skal have reparationen. 

Hvis du ønsker pris på en reparation på din Huawei telefon kan du gå ind under bestil reparation og vælge den model som du har – så vil prisen komme frem.

 

Kontakt os på følgende

1000+

Udførte reparationer henover de sidste år

4.8/5

Stjerner rating på Trustpilot, Facebook og Google.

5

Fysiske butikker spredt ud over hele Danmark

100%

Af Danmarks grunde dækket med 4Uphones Drive

Vi samler på fremragende anmeldelser

Trine Louise Weiling Nielsen
Trine Louise Weiling Nielsen
2021-02-04
Skrev på messenger omkring kl 17. Kl 18 var de her og lavede min iphone. Total fin service ??? Kun positivt herfra
Christoffer
Christoffer
2021-02-04
Fik min skærm skiftet. Bestilte tid og så blev jeg kontaktet en halv times tid før han kom ud til min adresse. 20 min senere var skærmen skiftet. Rigtig god service, gode priser, dejligt nemt og flink fyr der skiftede den. Kan klart anbefales!
Line Thode Møller
Line Thode Møller
2021-02-03
Fik min skærm repareret hos dem. Det gik super hurtigt, og manden, der fiksede den, var rigtig sød og flink. Super god service!
Nick Pabst Djørup
Nick Pabst Djørup
2021-02-03
God service og venlighed i topklasse ??? Min iPhone 11 var godt smadret, men de fik liv i den - dog fordi der er skade på bundkort kører den ikke helt optimalt , men de tager og kigger på den igen. Den havde ikke panzerglass på selvom jeg bestilte det, det klaret Mootaz og dagen efter var der panzerglass på. Super og hurtig service og gode mennesker. Og absolute fornuftige priser !!!
Bo Christensen
Bo Christensen
2021-02-01
Jeg kontaktede 4uphones over Messenger for at få en pris på en iPhone 8 som ikke ville lade. Den super serviceminded medarbejder spurgte mig om jeg havde forsøgt at rense stikket med en nål først, da der kunne sidde skidt i stikket. Det forsøgte jeg og det virkede! Det kalder jeg SERVICE på højt plan! Super ærlig firma på alle måder! Tak igen for god service! ??