Reparation af IPHONE

Vi kommer ud til dig og reparerer på stedet uden kørselsgebyr

iphone, smartphone, desk
iphone 6s, white, mobile phone

Reparation af enhver iPhone

Konkurrencedygtige priser, bredt udvalg og god service er de vigtigste parametre for os når vi giver tilbud på reparation af din iPhone enhed. Vi har tusindvis af reparationer bag os, og kender derfor til alle de fejl og mangler en iPhone kan have, hvilket gør diagnosering mere effektivt. Hvis du skulle stå i en situation hvor du er i tvivl om hvad din telefon fejler, så kan du bestille en diagnosering hvor vi tjekker din telefon igennem og fortæller dig præcist hvad den fejler og hvad der skal ordnes på den. 

Pris på iPhone reparation

Vores priser ændres konstant så de følger markedet, dog vil vi altid sørge for at være den billigste leverandør af reparationer på det Danske marked. Hvis du ønsker at se vores priser så klik på “Bestil reparation” i hjørnet af din skærm, så vil du blive fulgt ind til vores booking system som automatisk loader prisen til din enhed. Hvis du støder på en billigere reparatør, så skriv endelig gerne til os så vil vi med glæde prismatche deres tilbud så du kan få den bedste pris hos os.

Kontakt os på følgende

1000+

Udførte reparationer henover de sidste år

4.8/5

Stjerner rating på Trustpilot, Facebook og Google.

5

Fysiske butikker spredt ud over hele Danmark

100%

Af Danmarks grunde dækket med 4Uphones Drive

iphone reparation brabrand

Vi samler på fremragende anmeldelser

Trine Louise Weiling Nielsen
Trine Louise Weiling Nielsen
2021-02-04
Skrev på messenger omkring kl 17. Kl 18 var de her og lavede min iphone. Total fin service ??? Kun positivt herfra
Christoffer
Christoffer
2021-02-04
Fik min skærm skiftet. Bestilte tid og så blev jeg kontaktet en halv times tid før han kom ud til min adresse. 20 min senere var skærmen skiftet. Rigtig god service, gode priser, dejligt nemt og flink fyr der skiftede den. Kan klart anbefales!
Line Thode Møller
Line Thode Møller
2021-02-03
Fik min skærm repareret hos dem. Det gik super hurtigt, og manden, der fiksede den, var rigtig sød og flink. Super god service!
Nick Pabst Djørup
Nick Pabst Djørup
2021-02-03
God service og venlighed i topklasse ??? Min iPhone 11 var godt smadret, men de fik liv i den - dog fordi der er skade på bundkort kører den ikke helt optimalt , men de tager og kigger på den igen. Den havde ikke panzerglass på selvom jeg bestilte det, det klaret Mootaz og dagen efter var der panzerglass på. Super og hurtig service og gode mennesker. Og absolute fornuftige priser !!!
Bo Christensen
Bo Christensen
2021-02-01
Jeg kontaktede 4uphones over Messenger for at få en pris på en iPhone 8 som ikke ville lade. Den super serviceminded medarbejder spurgte mig om jeg havde forsøgt at rense stikket med en nål først, da der kunne sidde skidt i stikket. Det forsøgte jeg og det virkede! Det kalder jeg SERVICE på højt plan! Super ærlig firma på alle måder! Tak igen for god service! ??