Reparation af Samsung

Vi kommer ud til dig og reparerer på stedet uden kørselsgebyr

Reparation af enhver Samsung

Billige priser, konkurrencedygtig service og kvalitetsgaranti er vores kerneværdier. Vi har udført hundredevis af reparationer på alle samsung modeller, alt fra gamle til helt nye telefoner. Vi har set og fixet de fleste slags fejl, og kan derfor give dig kvalificeret rådgivning omkring hvordan vi kan ordne din enhed.

Pris på Samsung reparation

Vi ændrer konstant vores priser så de følger med markedet – yderligere tilbyder vi prisgaranti så hvis en konkurrent sænker deres pris vil vi naturligvis følge med. Du kan se de nuværende priser inde under “priser”  i top menuen. Alternativt kan du inde i “bestil reparation” se prisen når du er ved at booke en reparation.

Kontakt os på følgende

1000+

Udførte reparationer henover de sidste år

4.8/5

Stjerner rating på Trustpilot, Facebook og Google.

5

Fysiske butikker spredt ud over hele Danmark

100%

Af Danmarks grunde dækket med 4Uphones Drive

Vi samler på fremragende anmeldelser

Trine Louise Weiling Nielsen
Trine Louise Weiling Nielsen
2021-02-04
Skrev på messenger omkring kl 17. Kl 18 var de her og lavede min iphone. Total fin service ??? Kun positivt herfra
Christoffer
Christoffer
2021-02-04
Fik min skærm skiftet. Bestilte tid og så blev jeg kontaktet en halv times tid før han kom ud til min adresse. 20 min senere var skærmen skiftet. Rigtig god service, gode priser, dejligt nemt og flink fyr der skiftede den. Kan klart anbefales!
Line Thode Møller
Line Thode Møller
2021-02-03
Fik min skærm repareret hos dem. Det gik super hurtigt, og manden, der fiksede den, var rigtig sød og flink. Super god service!
Nick Pabst Djørup
Nick Pabst Djørup
2021-02-03
God service og venlighed i topklasse ??? Min iPhone 11 var godt smadret, men de fik liv i den - dog fordi der er skade på bundkort kører den ikke helt optimalt , men de tager og kigger på den igen. Den havde ikke panzerglass på selvom jeg bestilte det, det klaret Mootaz og dagen efter var der panzerglass på. Super og hurtig service og gode mennesker. Og absolute fornuftige priser !!!
Bo Christensen
Bo Christensen
2021-02-01
Jeg kontaktede 4uphones over Messenger for at få en pris på en iPhone 8 som ikke ville lade. Den super serviceminded medarbejder spurgte mig om jeg havde forsøgt at rense stikket med en nål først, da der kunne sidde skidt i stikket. Det forsøgte jeg og det virkede! Det kalder jeg SERVICE på højt plan! Super ærlig firma på alle måder! Tak igen for god service! ??